Tandemtour 2002

Tiny en Anton samen op de tandem door Noordoost-Duitsland en langs de Elbe

Vrijdag 24 mei

Feest!

Deze dag hebben wij doorgebracht in Warfstermolen in afwachting van het feest wat mijn zuster Johanna en zwager Wim zullen vieren vanwege het bereiken eider zestigste verjaardag
Anton is nog met Wim naar Dokkum geweest om de volksbus op te halen bij de garage en daarna nog even wat inkopen gedaan in Kollum. Waaronder gebak, in verband met de komst van Roland en Charlotte. Zij waren vanwege een congres aan de universiteit van Groningen in Nederland, juist deze week, en dat is zeker voor mensen die Amerika gewend zijn, een kippeneindje. Dus zouden zij ook nog even langskomen om hun nicht en natuurlijk hun neef met aanhang weer te ontmoeten. En wat van het feest mee te maken.a

Bovendien zouden ook twee zeemanskoren (die Johanna begeleidt met de accordeon) optreden, nadat Anton de avond met zijn gezang en spel zou openen. Bovendien zouden de Zultesinghers de première geven van de Vliegende Hollander geven zoals deze door Anton getoonzet is.

De Sulthesinger uit Nietap
De Zulthesingers in actie
Het werd een leuke avond, die, gezien de reacties, door iedereen werd gewaardeerd.
Het was een drukte van belang met al Johanna’s kinderen en kleinkinderen en met het gezelschap van de Corrie, Emiel, Greetje en Jan. En het werd nog laat (vroeg) voor iedereen in zijn warme bedje lag.

Zaterdag zijn we vanwege de gezelligheid nog gebleven en het weer liet eerst ook nog wel wat te wensen over, later werd het trouwens weer een stuk beter, maar desalniettemin besloten we nog te blijven om wat na te praten en zo.
De tent hadden we al; vast opgebroken en hebben de nacht in het huisje van Johanna doorgebracht en zijn de volgende dag vroeg vertrokken.