Tandemtour 2002

Tiny en Anton samen op de tandem door Noordoost-Duitsland en langs de Elbe

Doorsnede kunst in huis
Het huis aan de Spitaalstraat een groot kunstwerk.
Jacques en Nettie zijn beeldend kunstenaar. Wat een bezoek aan hen de moeite maakt is hun vriendschap, maar ook hun huis wat één groot kunstwerk is en waar Jacques heel wat over te vertellen heeft. Ik kan een bezoek aan dit blijvende kunstwerk aanbevelen, zeer de moeite waar om eens een kijkje te nemen, daar in de Spitaalstraat te Zutphen.
Voorzijde huis
Voorzijde aan de Spitaalstraat in Zutphen
Aan alles komt een eind en zo ook aan ons bezoek en uren later vertrekken we en even later de IJsselbruggen over richting Empe en vandaar naar Klarenbeek. In Klarenbeek is een eetgelegenheid waar we besluiten alvast een warme maaltijd te gaan eten. Want hoewel we bij Jacques en Nettie een boterham hebben meegegeten, hebben we nu al weer behoorlijk trek, bovendien hoeven we, als we ergens een camping vinden, niet onmiddellijk weer aan eten te denken. Aldus geschiedde.
Hoewel hadden door het fietsen richting Klarenbeek toch weer opmerkelijk snel een gezonde trek gekregen, daarom besloten we in een restaurant in Klarenbeek een warme maaltijd te nuttigen.

Niet ver van het restaurant bleek een boerencamping te zijn, we zijn daar heen gegaan en hebben onze tent daar opgeslagen.
Anton moest weer zonodig van zich laten horen
Anton moest weer eens van zich laten horen!
,