Tandemtour 2008

Op de tandem door Engeland en België

Tandemtour 2002

Tandemtour 2006

Na een in alle rust genoten ontbijt reden we naar de stad.
We hebben in alle rust de plaats bekend vanwege het glasblazen, wandelend en fietsend bekeken en koffie gedronken met wat erbij in de lunchroom annex bakkerij waar ik dezelfde ochtend de broodjes had gekocht.
Op een binnenterras lekker in de schaduw want de zon werd ons onderhand al weer teveel. Onder gegeven weersomstandigheden genieten wij nu eenmaal meer van de zon gezeten in de schaduw, liefst met een verfrissend windje daarbij, dan in de volle zon.
Zo brachten wij nog enige tijd door in stad, deden nog wat inkopen en keerden later weer terug naar onze verblijf op de natuurcamping. En wij genoten daar van onze rust, want uiteindelijk las je daarvoor een rustdag in. Zo werd het avond zonder dat er opwindende zaken gebeurde,waarvan ik denk:" Dat zal de lezer dezes interesseren." Want wat valt er te vertellen over een kleine rondwandeling over het terrein of het voldoen van onze rekening vanwege ons verblijf op deze mooie plek?
Morgen vroeg weer op, want wellicht is de noordwesterwind dan wat minder, een wind die ons het fietsen zwaarder zou maken dan gewenst.

Vestingwal Vestingpoort Leerdam
Grote Kerk Leerdam