Tandemtour 2008

Op de tandem door Engeland en België

Tandemtour 2002

Tandemtour 2006

Terwijl we onze, zeer smakelijke, broodjes zaten te eten keken we eens naar buiten en zagen hoe het stevig doorregende. Omdat het weer nu eenmaal een dankbaar onderwerp is raakte we daarover in gesprek met de vrouw achter de balie. Zij vertelde dat de vooruitzichten voor die dag niet zo gunstig waren. Wij keken daarbij bedenkelijk en vroegen of wij ook ergens in de buurt konden overnachten. Dat kon en zo gebeurde het dat wij even later een stukje terugreden op weg naar het boerenlogement "De Lindehoeve". Daar konden wij voor vijftig euro een kamer huren met ontbijt. Na ons daar geinstalleerd te hebben gingen wij terug naar het dorp om daar bij een servicepunt van de post in een plaatselijke supermarkt de rest van onze overbodig geworden kampeerspullen terug te sturen.
Tot onze vreugde hadden zij een doos waar de spullen goed inpasten. Echter toen het op versturen aankwam,bleek het dat het gewicht uitkwam boven datgene wat zij verwerken mochten dus verwezen zij ons naar het postkantoor in Beernem.
Op naar Beernem dus, gelukkig viel de regen best mee, het bleef beperkt tot af en toe een spatje, en langs een bonk, bonk en over een bonk,bonk fietpad reden we naar Beernem, waar we, na even navraag, het postkantoor snel vonden.
Het kostte weinig moeite om ons pakket te verzenden, zo zelfs dat de hulpvaardig postbeambte het pakket wel goed zou inpakken.
Dat waren we ook weer kwijt, daarna reden we weer terug naar Oedelem en deden daar wat boodschappen en gingen maar weer terug naar onze logeeradres want het begon weer te regenen en dat verpest toch elk landschappelijk decor!
Zo brachten we de rest van de dag door met een wandeling over het erf, douchen, eten en drinken en wat een mens verder zoal onderneemt als hij op een regenachtige dag de tijd tracht te doden.
Zo ziet de Lindehoeve als het mooi weer is

Zo ziet de Lindehoeve eruit als het mooi weer is
Grachtje in Brugge Belfort Brugge Markt van Oedelem