Tandemtour 2008

Op de tandem door Engeland en België

Tandemtour 2002

Tandemtour 2006

Veerpont over Maas bij Waalwijk

Poortje in Brakel

We reden verder richting Andel de brug over de Bergsche Maas aan de andere kant kwamen we langs een SVR-camping waar we informeerden of er mogelijk ook trekkershutten te huur waren of iets dergelijks. Door de warmte waren we eerlijk gezegd aan rust toe, maar helaas....
Dus we reden daarom verder.
Tot onze verbazing troffen wij in Brakel een fietsenwinkel die open was en bovendien ook nog wel een wieltje voor ons had. Sterker nog, toen hij het niet onmiddelijk in zijn werkplaats kon vinden vertrok hij met auto naar elders en kwam even later met een gebruikt wieltje terug. Hij verwisselde de wieltjes en ook bracht hij ook nog de (betere) band van het oude wiel om het nieuwe. Wat een behulpzaamheid, dat tref je niet vaak! Andere fietsenmakers in Nederland zouden daar een voorbeeld aan kunnen nemen.
Hulde voor Tweewielerbedrijf Dijkhof in Brakel!
De rekening voor deze dienstverlening?
Zegge en schrijve: Tien (10) euro! U allen zult begrijpen dat wij in opperste beste stemming verder de dijk opfietsten op weg naar de veerpont en bijna geneigd waren de veerman een flinke fooi te geven, maar deze had waarschijnlijk net ruziek gehad of zo, dus dat geld hielden we maar in de knip.
Eenmaal aan de overkant kruisden wij de A15 en het mijardenlijntje (Betuwe) en reden we over Heukelum Leerdam binnen.
We hielden onze ogen open op zoek naar een geschikte plaats om te overnachten en toen we even voorbij Leerdam bij een boerencamping aanklopten voor een gastenverblijf verwees men ons naar een camping van Natuurmonumenten. Dus reden we dat stukje terug naar natuurcamping "Het Kampeerbosje"en tot onze tevredenheid had men daar inderdaad ook trekkershutten die vrij waren. Kostte wel vijfig euro maar daar had je ook wat voor!
Toen men ons de trekkershut wees besloten wij gelijk hier nog maar een extra overnachting aan vast te plakken.
We genoten van de mooie avond op deze heerlijke locatie. We konden met tevredenheid op deze dag terugzien en morgen zullen we Leerdam een bezoek brengen aan Leerdam.

Stadhuis Waalwijk Veerpont over Waal bij Brakel Brood voor de mees
Neem voor opmerkingen over de website contact op met de :