Tandemtour 2008

Op de tandem door Engeland en België

Tandemtour 2002

Tandemtour 2006

Onze bagage voor Hotel Egmont in Mechelen Zoals al eerder in het verslag van deze fietsdag werd gememoreerd kwamen we vandaag niet verder dan Mechelen omdat we het na zo'n negentig kilometer wel mooi vonden. Komend vanuit Leest kwamen we al improviserend het centrum van Mechelen binnen. Nu nog een geschikte overnachting vinden. Een vrouw wees ons een Bed en Bike, maar helaas bleek dat toch niet aan de verwachtingen te voldoen die zo'nm aanduiding toch schept, omdat we er niet terecht konden. Daarom kwamen we uiteindelijk in hotel "Egmont " terecht, zo'n beetje om de hoek.
Kathedraal van Mechelen Nadat wij ons geïnstalleerd en gedoucht hadden gingen we toch nog maar even in de stad kijken, als we nu toch in Mechelen waren! Helaas viel er zo na sluitingstijd niet veel te beleven, niets toont verlatener en desolater dan winkelstraten na sluitingstijd. Ook op de Grote Markt was weinig reuring, dus restte ons niets anders dan de leegte te fotograferen, zodat wij thuis in geval van depressie altijd nog de beelden van de Markt konden terugkijken en vaststellen dat het altijd nog erger kan.
Vismarkt Daarom wandelden we verder op zoek naar meer vertier en op de Vismarkt troffen we een café, waar we besloten wat te drinken. Zo stortten wij ons in de drukte van het Belgische uitgaansleven en lieten het rumoer over ons komen onder het genot van een glaasje wijn.
Daarna zochten wij het hotel weer op, het was opnieuw weer mooi geweest voor vandaag

Een Duvels Monument in Duvels Breendonk