Tandemtour 2008

Op de tandem door Engeland en België

Tandemtour 2002

Tandemtour 2006

Voordat wij het terras opzochten hadden we al gezien dat er vandaar een fietsroute was richting Turnhout over Wechtelerderzande.
Hoewel het op deze mooie zondag erg druk was met fietsers gaf dit weinig overlast, want de rustige landwegen waren goed geasfalteerd (!)en gelukkig zijn de fietspaden niet zo achterlijk smal als welke men in veel bosgebieden in het oosten van Nederland aantreft.
Eenmaal in Vosselaar namen wij er het op een terrasje nog maar eens van, met nogmaals een Westmalle Tripel.
Wat een verschil met de afgelopen dagen, dat we ons nu verscholen onder een parasol tegen de zon!
Nederland was niet ver meer dus we waren nu niet meer te stuiten. In Baarle Hertog of omstreken zouden we wel vast iets vinden om te overnachten, en inderdaad niet ver voor Baarle - Nassau kwamen we voorbij camping de Heimolen. We informeerde daar of zij wellicht een trekkershut te huur hadden.
Dat hadden ze en zo kon het gebeuren dat wij niet lang daarna onze intrek namen in dit nachtverblijf. "Hmmm... twee stapelbedden en een gascomfort dat het niet deed." Maar wij kwamen de nacht zo wel door.
Na een eenvoudig maal in de kantine brachten wij onze avond door in de rust van de avond en met de zekerheid dat het morgen ook een mooie dag zou worden.

Fietspad van Hulshout naar Morkhoven Door de bossen naar Vosselaar
Fietspad langs Dijle Pentekening kasteel Vosselaar Brug kanaal Antwerpen - Turnhout Voor de trekkerhut